BIZON Media er baseret på affiliate marketing. Vi tror på at vi kan skabe værdi for både besøgende og annoncører. Det gør vi ved at lave godt indhold, der hjælper brugerne med at tage de rigtige valg, når de skal foretage indkøb.

Affiliate marketing

Grundstenen i vores forretning er affiliate marketing. Når man bruger begrebet affiliate marketing på nettet, er der oftest tale om, at man driver besøgende videre til en anden virksomhed, hvor brugeren gennemfører et køb eller en handling. Når det sker, får affiliaten en kommision, afregning i klik eller lignende. 

Med andre ord: Vi sender besøgende videre til webshops og andre online virksomheder, og får først penge, hvis brugeren køber hos webshoppen.

 

Incentive marketing

Vi benytter incentive marketing på vores bonusportal, bonoo.dk. Incentive kan oversættes direkte til “opfordring” eller “tilskyndelse”. Ved incentive marketing giver man typisk brugeren en bonus, cashback eller point, som så efterfølgende kan bruges til køb af varer. 

Vi bruger incentive marketing på Bonoo, da vi giver brugerne mulighed for at få en del af deres køb hos vores partnere tilbage i form af en kontant udbetaling.

Vil du lære meget mere om online markedsføring? Det kan du gøre på omfi.dk.

Per Allerup
Partner

Dennis Hostrup
Partner

Amalie Kjær Andersen
Content manager